I Finansavisens årlige advokatundersøkelse, der bransjen selv stemmer frem de beste advokatene, har Wiersholm igjen fått flest poeng.

– Det er veldig hyggelig med denne anerkjennelsen fra bransjekolleger til fagmiljøet vårt. Vi jobber hardt for å være et ledende advokatfirma på alle fagområder innen forretningsjus, og vi setter pris på at dette blir lagt merke til også av konkurrentene. Tusen takk, sier managing partner i Wiersholm, Morten Goller.

Advokatundersøkelsen rangerer advokater, firmaer og “up and coming”-advokater innen 24 ulike fagområder. Wiersholm topper rangeringen som firma innen offentlige anskaffelser, arbeidsrett og granskning og compliance. Wiersholm har også fire førsteplasser blant enkeltadvokater på fagområdene personvern (Rune Opdahl), offentlige anskaffelser (Morten Goller), granskning og compliance (Jan Fougner) og energi og klima (Jon Rabben). På “up & coming”-listene er Wiersholm også på topp innen kategoriene oppkjøp og fusjoner (Gunhild Dugstad), offentlige anskaffelser (Oda H. Ekre) og internasjonal advokat (Svein-Helge Hanken). Totalt 25 advokater fra Wiersholm er inne på topp ti-listen på sine fagområder.

I tillegg til å være den mest anerkjente advokaten innen offentlige anskaffelser topper Morten Goller også listen over advokater som har fått flest poeng totalt, samt listen over bransjens mest ettertraktede.

Styreleder i Wiersholm, Kjersti Trøbråten, kommenter utmerkelsene til Goller:

– Vi er imponert over vår managing partner Morten, som i tillegg til å være leder for Wiersholm og våre 250 ansatte fortsetter å være en faglig pioner på sitt felt. Den anerkjennelsen han får fra bransjen i Advokatundersøkelsen, er vel fortjent og henger høyt.