Karriere

Ta kontakt med

Kommer snart: Intrapreneur Intern

Studerer du jus, økonomi, ingeniørfag, entreprenørskap, design eller lignende og er interessert i grensesnittet mellom jus og teknologi? Da er Intrapreneur Internship noe for deg! Meld inn din interesse for vårt nye tverrfaglige internship nå og få mer informasjon når det lanseres!

04_arrow-rMeld din interesse her

Vi er Wiersholm

Vi vet at trivsel og tilhørighet er avgjørende for å tiltrekke og holde på de beste. Derfor er vi opptatt av å opprettholde et godt og uformelt miljø der smilene sitter løst i en ellers hektisk hverdag. For å oppnå dette prioriterer Wiersholm sosiale aktiviteter som for eksempel fredagspils, avdelingstreff, firmafest, fotballtrening, løpetrening, golfturnering, ski- og fjellturer m.m.

Internasjonal erfaring

Vi er opptatt av din faglige og personlige utvikling.

I Wiersholm er det flere muligheter til å arbeide internasjonalt. Vi har en rekke utenlandske klienter og samarbeidspartnere, blant annet i London, Paris og New York.

Som ansatt i Wiersholm har du mulighet til å skape ditt helt unike nettverk gjennom et opphold hos en av våre samarbeidspartnere.

Wiersholm Alumni

Vi ville ikke vært der vi er i dag uten våre tidligere kollegaer. Posisjonen vår som et av Norges fremste forretningsadvokatfirmaer bygger på deres innsats.

Vårt alumninettverk betyr mye for oss og vi avholder løpende alumnitreff. Vi har fokus på sosial og faglig oppdatering og legger til rette for at tidligere kollegaer kan møtes og gjennoppfriske minner, utveksle erfaringer og stifte nye bekjentskap.

Vi setter stor pris på om du som tidligere Wiersholmer vil bli en del av vårt alumninettverk.

Bli en del av Wiersholm Alumni

 

Sosiale medier

04_arrow-r
04_arrow-r