Advokatfirmaet Wiersholm etablerer seg i Trondheim og styrker blant annet satsingen på havbruk, teknologi og fornybar energi.

– Det skjer mye spennende i Trondheimsregionen som fremover vil øke etterspørselen etter juridisk spisskompetanse i området og gjør det riktig for oss å etablere oss der. Midt-Norge med Trondheim i sentrum har i lang tid hatt en sterk posisjon innen teknologi og innovasjon, og regionen opplever også vekst innen fremtidsnæringer som havbruk og fornybar energi, som også er satsingsområder for oss. I tillegg har vi mange klientrelasjoner i Trøndelag som vi nå får muligheten til å komme tettere på, sier managing partner Morten Goller.

Wiersholm har allerede sikret seg en ny partner basert i Trondheim som sammen med partnerne Inge Ekker Bartnes og Svein-Helge Hanken vil lede satsingen i Trondheim. Goller ønsker ikke røpe hvem den nye partneren er før oppstartstidspunktet er klart, men forteller at etableringen av nytt kontor er godt i gang:

– Vi vil være i virksomhet i Trondheim så raskt som praktisk mulig. Vi planlegger for jevn vekst, og i løpet av forholdsvis kort tid regner vi med å ha et team på 10-15 advokater basert ved det nye kontoret. Vi ser frem til å kunne tilby klientene våre sømløs service fra både Oslo og Trondheim fremover, sier managing partner Goller.

Vil du være med på laget? Wiersholm søker advokater og advokatfullmektiger til det nye kontoret i Trondheim.