Energy Transition Trainee

Martine, Energy Transition Trainee 2022

En unik mulighet

Har du lyst på en unik mulighet til å være tilknyttet Wiersholm, DNV (Det Norske Veritas) og Norton Rose Fulbright i London, og samtidig se hvordan advokater bidrar til å nå verdens klimamål om Net Zero i 2050? Gjennom trainee-programmet Energy Transition Trainee får du muligheten til nettopp dette.

Som Energy Transition Trainee får du et tverrfaglig innblikk i hvordan det er å jobbe som eksternadvokat i et stort forretningsadvokatfirma, internadvokat i DNV og internasjonal erfaring fra Norton Rose Fulbright. Du vil først gjennomføre et opphold hos Wiersholm, hvor du får sjansen til å utvikle deg sammen med våre forretningsadvokater. Hos DNV blir du en del av juridisk avdeling som gir rådgivning til alle DNV’s forretningsområder på global basis. Avslutningsvis vil du tilbringe en uke sammen med advokater hos Norton Rose Fulbright i London, som er et av de største advokatfirmaene i verden. Oppholdene gjennomføres ikke sammenhengende.

04_arrow-rVi ser frem til å motta din søknad!
Christoffer, Energy Transition Trainee 2022

Hos Wiersholm

Gjennom et opphold på fem uker får du innblikk i hverdagen hos Wiersholm med tett oppfølging fra våre advokater. Du får prøve deg på spennende og varierte arbeidsoppgaver og vil kunne ta del i forberedelse av klientmøter, forhandlinger og rettssaker.

Oppgavene vi gir deg skal matche ditt faglige nivå og en fadder vil hjelpe og veilede deg under hele oppholdet. Det er en gyllen anledning til å prøve hverdagen som forretningsadvokat og utvikle deg gjennom utfordrende oppgaver.

Hos DNV

DNV er et av verdens største selskap innen kvalitetssikring og risikohåndtering og bistår kunder med å forbedre sikkerhet, effektivitet og bærekraft.

I løpet av fire uker får du prøve deg som internadvokat i selskapet. Du får muligheten til å se hvordan advokatene i juridisk avdeling jobber for å realisere DNVs overordnede mål og strategier. Advokatene jobber med et bredt spekter av problemstillinger med et stort fokus på bærekraftige prosjekter og investeringer og sørger blant annet for at det rettslige rammeverket rundt prosjektene er på plass – noe du får være med på å lære.

Hos Norton Rose Fulbright

Norton Rose Fulbright er et av verdens største advokatfirmaer og tilbyr juridisk rådgivning til verdens fremste selskaper og finansinstitusjoner. Her vil du gjennom en uke få en uvurderlig mulighet til å sitte på innsiden av deres hovedkontor i London – rett ved Tower Bridge og DNV sitt London-kontor.

Du får være en del av deres rekrutteringsprogram, med både faglige og sosiale aktiviteter gjennom uken. Dette gir deg muligheten til å få et globalt perspektiv på retten og et bredt internasjonalt nettverk.

Vi vil høre fra deg!

Er du engasjert, liker å jobbe sammen med andre og er nysgjerrig på hvordan det er å jobbe både som ekstern- og internadvokat? Da kan du være vår neste Energy Transition Trainee!

Vi ser frem til å motta søknaden din.

04_arrow-rSøk her!