Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Denne personvernerklæringen gjelder Advokatfirmaet Wiersholm AS’ behandling av informasjonskapsler på våre nettsider.

Når du besøker våre nettsider, lagres enkelte informasjonskapsler på din enhet (mobil eller PC). Informasjonskapsler er små tekstfiler som blant annet gjør det mulig å forbedre brukeropplevelsen og å analysere bruken av nettsider. Vi knytter ikke informasjonskapsler til deg som person. For oss er dette anonyme opplysninger.

1. Oversikt over informasjonskapsler

Nedenfor finner du en oversikt over hvilke informasjonskapsler som lagres på din enhet når du besøker vår nettside wiersholm.no.

Informasjonskapsler lagres også ved påmelding til våre nyhetsbrev og seminarer. I den forbindelse benyttes informasjonskapsler som er nødvendige for sentral funksjonalitet på nettstedet.

Matomo

Navn: _pk_id, _pk_ses

Kilde: InnoCraft Ltd

Formål: A få innsikt om brukerinteraksjoner på vår nettside, gjennom anonym måling, statistikk og rapportering. Dette innebærer å telle antall besøkende, skille mellom ulike besøkende, huske tidligere besøk fra samme enhet, bestemme start og slutt på et besøk (en sesjon), indikere hvor (på område- eller landsnivå, og i enkelte tilfeller hvilken nettside) besøkende kommer fra, og å beskytte nettsidens sikkerhet. Vi bruker ikke informasjonskapslene for markedsføringsformål.

Opplysninger som behandles: Cookie-ID, type enhet, type nettleser. IP-adresse anonymiseres.

Hvem behandler som opplysningene: Dette er førsteparts informasjonskapsler. Det betyr at vi er behandlingsansvarlig. Matomo er vår databehandler og bruker ikke opplysningene for egne formål. Opplysningene lagres på Innocraft cloud servere.

2. Ditt samtykke

Du samtykker til bruken av informasjonskapsler så lenge du ikke reserverer deg mot dette, noe du blant annet kan gjøre gjennom innstillinger i din nettleser. Her finner du mer informasjon om hvordan du kan gjøre dette for de vanligste nettleserne: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari. Om du reserverer deg mot bruk av informasjonskapsler, kan du oppleve at våre nettsider ikke fungerer optimalt.

3. Våre sider på sosiale medier

Vi har også sider på følgende sosiale medier: Facebook, LinkedIn og Instagram.

Tilbyderen av det sosiale mediet lagrer informasjonskapsler på din enhet når du besøker og bruker deres tjeneste. For det sosiale mediets bruk av opplysninger om deg oppfordrer vi deg til å lese deres personvernerklæringer.

Dette er aggregerte opplysninger som registreres når du besøker våre sider på sosiale medier, vil vi kunne ha felles behandlingsansvar med tilbyderen (begrenset til de dataene vi har kontroll over eller tilgang til).

Dette er aggregerte opplysninger om besøk og aktivitet på våre sider. Dette benytter vi til statistikk- og analyseformål, som å måle antall likes, klikk og kommentarer.  Dette er ikke personopplysninger for oss, fordi vi ikke kan knytte dem til enkeltpersoner.

Vi lagrer ikke opplysningene selv, men vi har tilgang til dem så lenge vi har vår side på det sosiale mediet. Du kan når som helst slette opplysninger om deg, f.eks. ved å fjerne innhold eller reaksjoner du har publisert. Merk at dine opplysninger ikke slettes bare ved at du slutter å følge vår side.

4. Endringer i personvernerklæringen

Vi vil oppdatere denne personvernerklæringen ved behov. Du vil få beskjed dersom vi gjør vesentlige endringer. Du vil alltid finne siste versjon av denne personvernerklæringen på vår nettside.