Karrierestart

Start karrieren din med oss

Ønsker du å være del av et profesjonelt miljø samtidig som du har det gøy på jobb? Da burde du starte karrieren din hos oss!

Wiersholm har en god kombinasjon av erfarne advokater og nyutdannede jurister med fersk kunnskap fra universitetet. Vi ønsker til enhver tid å ha et mangfold av personer med solid akademisk grunnlag, kommersiell teft, sterkt engasjement og innsatsvilje.

Våre klienter gir utfordrende oppdrag innenfor en rekke ulike bransjer og forretningsområder. Oppdragene løses gjennom samspill mellom individuelle prestasjoner og teamarbeid. I et aktivt fagmiljø med ”open door”-policy vil du aldri være overlatt til deg selv med et vanskelig oppdrag.

Vi vet at trivsel og tilhørighet er avgjørende for å tiltrekke og holde på de beste juristene. Derfor er vi opptatt av å opprettholde et inkluderende og uformelt miljø der smilene sitter løst i en ellers hektisk hverdag. Vi prioriterer sosiale aktiviteter som for eksempel afterwork, avdelingstreff, firmafester, fotball, golf, ski- og fjellturer m.m.

 

04_arrow-rSøk hos oss!
Nyutdannet advokatfullmektig 2018

Nyutdannet i Wiersholm

Med markedets mest krevende klienter er det en selvfølge at Wiersholm har de fremste forretningsadvokatene. Hos oss lærer du av de beste, utvikler deg raskt og ikke minst har det morsomt på veien. Vi har store forventninger til din karriere. Er du engasjert, dynamisk og har høye faglige kvalifikasjoner som du vil utvikle i samarbeid med oss, har vi mulighetene for deg.

Som nyutdannet i Wiersholm får du blant annet:

  • Ta del i en velfungerende fadderordning
  • Kontinuerlig faglig utvikling
  • Arbeidsoppgaver tilpasset ditt kompetansenivå

Wiersholmskolen

Wiersholmskolen er tilpasset de spennende utfordringene advokatbransjen står overfor. Vi fremmer et innovativt læringsmiljø fremfor et tradisjonelt undervisningsmiljø. Vi tilrettelegger for reelle treningsarenaer der du får muligheten til å utvikle ditt potensial gjennom konstruktive tilbakemeldinger og tett dialog, både individuelt og på teamnivå.

Les mer om Wiersholmskolen

Eksterne utviklingsmuligheter

Wiersholm er opptatt av kontinuerlig videreutvikling for alle medarbeidere. Dette skjer løpende gjennom samarbeid mellom deg og dine kollegaer som har ulik kompetanse og fartstid. I tillegg er vi opptatt av å tilby eksterne utviklingsmuligheter til de av våre ansatte som ønsker det. Vi har stor tro på at ulik bakgrunn og erfaring styrker våre ansatte i tillegg til oss som firma.

Kai Thøgersen, Partner

Vi er stadig på jakt etter nye talenter!

Har du lyst til å drive forretningsjussen fremover sammen med oss?

Vi behandler søknader fortløpende.