Erfaren advokat

Vi tar karrieren din til nye høyder

Ønsker du å vidreutvikle deg som advokat? Hos oss får du jobbe med klienter som representerer Norges største og mest spennende bedrifter. Ved din side står Norges ledende advokater – advokater som gir deg rom til å lære, stille spørsmål og stadig lar deg gå nye skritt videre. Samarbeidet i firmaet verdsettes høyt, både av våre klienter og oss selv. Det er derfor viktig at du kan utgjøre en ressurs både profesjonelt og sosialt, og at du opplever teamarbeid som stimulerende.

Wiersholm har en god kombinasjon av erfarne advokater og nyutdannede jurister med fersk kunnskap fra universitetet. Vi ønsker til enhver tid å ha et mangfold av personer med solid akademisk grunnlag, kommersiell teft, sterkt engasjement og innsatsvilje.

Som erfaren advokat hos oss blir du del av et solid faglig og sosialt miljø. Du har mulighet til å utvikle spisskompetanse innenfor ønsket område, samtidig som du kan jobbe bredt.

Våre klienter gir utfordrende oppdrag innenfor en rekke ulike bransjer og forretningsområder. Oppdragene løses gjennom samspill mellom individuelle prestasjoner og teamarbeid. I et aktivt fagmiljø med “open door”-policy vil du aldri være overlatt til deg selv med et vanskelig oppdrag.

Vi vet at trivsel og tilhørlighet er avgjørende for å tiltrekke og holde på de beste juristene. Derfor er vi opptatt av å opprettholde et inkluderende og uformelt miljø der smilene sitter løst i en ellers hektisk hverdag. Vi prioriterer sosiale aktiviteter som for eksempel fredagspils, avdelingstreff, firmafester, fotball, golf, ski- og fjellturer m.m.

04_arrow-rSøk hos oss!
Kai Thøgersen, Partner

Wiersholmskolen

Wiersholmskolen er tilpasset de spennende utfordringene advokatbransjen står overfor. Vi fremmer et innovativt læringsmiljø fremfor et tradisjonelt undervisningsmiljø. Vi tilrettelegger for reelle treningsarenaer der du får muligheten til å utvikle ditt potensial gjennom konstruktive tilbakemeldinger og tett dialog, både individuelt og på teamnivå.

Les mer om Wiersholmskolen

Utviklingsmuligheter

Wiersholm er opptatt av kontinuerlig videreutvikling for alle medarbeidere. Dette skjer løpende gjennom samarbeid mellom deg og dine kolleger som har ulik kompetanse og fartstid. I tillegg er vi opptatt av å tilby eksterne utviklingsmuligheter til de av våre ansatte som ønsker det. Vi har stor tro på at ulik bakgrunn og erfaring styrker våre ansatte i tillegg til oss som firma.

Bli en del av vårt team!

Har du lyst til å drive forretningsjussen fremover sammen med oss?

Vi behandler søknader fortløpende.