Wiersholm Summer School

Vi ønsker å oppleve flere sider ved deg

Wiersholm Summer School går over fire dager i august og er skreddersydd for deg som vurderer en karriere som forretningsadvokat. Målet for Summer School er ikke å bestå en prøve – eksamener har dere nok av i løpet av studieåret. Her er det lov å feile, lov til å prøve seg frem og lov til å stille spørsmål. Det er nemlig den beste måten å lære på.

Wiersholm Summer School gir deg en unik mulighet til å bli kjent med Wiersholmere og ikke minst knytte kontakter med studenter fra Universitetet i Bergen, Tromsø og Oslo, samt Høgskolen i Lillehammer.

 

04_arrow-rSøk Wiersholm Summer School!
Deltaker på WSS 2021

En innholdsrik uke

I løpet av Summer School vil du få et innblikk i hvilke problemstillinger og oppgaver forretningsadvokaten møter i sin hverdag. Du vil blant annet få bryne deg på:

  • Forhandlingsteknikk
  • Praktisk tvisteløsning og prosedyre
  • Vitnepsykologi og vitneavhør
  • Fiktive forhandlinger og prosedyretrening

Det er stort fokus på det sosiale og på kveldene har vi ulike teambuildingsaktiviteter, morsomme oppgaver og hyggelige middager.

Vi lover en innholdsrik, utfordrende og ikke minst artig uke med mange nye bekjentskap.

Deltaker på WSS 2021

Søknad

Du bør helst ha fullført tredje studieår på kurstidspunktet. Vi har løpende opptak og på grunn av begrenset antall plasser anbefaler vi deg å søke så snart som mulig.