Trainee i Wiersholm

Jobb med oss!

Som trainee i Wiersholm vil du i en periode på fire til seks uker få vite mer om hvordan forretningsadvokater jobber.

Du får en dedikert fadder som sørger for å gi deg tett oppfølging og løpende tilbakemeldinger. I tillegg blir du en del av et aktivt fagmiljø med en ”open door”-policy  som gjør at du aldri blir overlatt til deg selv. Trivsel og tilhørighet er helt avgjørende for et godt samarbeid og vi er opptatt av å opprettholde et inkluderende og uformelt miljø der smilene sitter løst.

Traineetiden din hos oss skal gi deg et godt innblikk i vår verden og vårt håp er at det skal gi deg lyst til å jobbe videre med oss.

 

04_arrow-rSøk hos oss!
Trainee 2021

Hva kan du forvente deg som trainee?

I løpet av ditt traineeopphold hos oss vil du få interessante, spennende, varierte og utfordrende oppgaver. Arbeidsoppgaver du kan få er å skrive prosedyre, ta del i forberedelse av og deltakelse i klientmøter, forberede rettssaker og være med i retten. Du vil få løpende konstruktive tilbakemeldinger gjennom hele perioden du er hos oss.

En dedikert fadder vil følge deg opp gjennom hele oppholdet, både faglig og sosialt. Som trainee er du en av oss og er selvsagt en selvskreven deltaker på alle faglige og sosiale arrangementer, som faglunsjer, fagdager, afterwok, avdelingstreff, firmafester og hytteturer.

 

 

Trainee 2021

Vi vil høre fra deg!

Alle er velkommen til å søke traineeopphold hos oss. Vi leter etter kandidater som er engasjerte, nysgjerrige og dedikerte og som liker å jobbe i team. Du får best utbytte av et traineeopphold hos oss etter fullført tredje år på jusstudiet.

Traineeordningen vår er ettertraktet og vi anbefaler derfor at du søker tidlig. Søknader blir behandlet fortløpende og gjerne i god tid før oppstart.