Jobb med oss

Bli en Wiersholmer allerede fra dag én på studiet

Våre resepsjonister og studentsekretærer er avgjørende for firmaet vårt. Flere av våre advokater startet sin karriere som resepsjonist eller studentsekretær.

Deltidsstilling som resepsjonist eller studentsekretær er en unik mulighet til å bli kjent med oss og hvordan vi jobber. Du blir integrert i firmaet fra dag én og er selvsagt en selvskreven deltager på alle sosiale og faglige arrangementer, fra hytteturer og fredagspilser til fagdager.

Ledige stillinger blir utlyst fortløpende på Facebook, Instagram og hjemmesiden vår.

Resepsjonist

Ønsker du å være vårt ansikt utad? Det første våre klienter møter når de kommer til oss er våre fantastiske resepsjonister.

En deltidsjobb som resepsjonist er en spennende måte å bli kjent med Wiersholm på. I stillingen vil du bistå både våre viktige klienter og våre hyggelige medarbeidere. Som resepsjonist hos oss arbeider du hovedsakelig en dag eller kveld i uken, i tillegg til å bistå på våre sosiale eventer.

For å være en god resepsjonist bør du være imøtekommende og engasjert. Du bør trives med å jobbe i et miljø med høyt tempo og ikke være redd for å ta i et tak der det trengs.

Rune Opdahl, Partner (tidligere resepsjonist)

Studentsekretær

Bli en Wiersholmer, samtidig som du utdanner deg til jurist! En stilling som studentsekretær hos oss er en flott mulighet til å bli bedre kjent med hverdagen i Wiersholm og bli en del av vårt sosiale miljø.

Som studentsekretær arbeider du en dag eller kveld i uken, med å bistå våre advokater. Arbeidsoppgavene innebærer blant annet å sammensette juridiske utdrag og utføre rettskildesøk.

For å være en dyktig studentsekretær er det fint å være nøyaktig og systematisk, ha en god formuleringsevne og være proaktiv og serviceminded.