Wiersholm fortsetter å styrke sin posisjon og konkurransekraft i Trondheims-regionen og tar opp seks nye Trondheims-baserte partnere i Wiersholm. Endringen skal bidra til å befeste Wiersholm som den fremste juridiske aktøren i Midt-Norge.

Siden etableringen av Wiersholms Trondheims-kontor i 2022 har firmaet på relativt kort tid lykkes med å etablere en god posisjon i markedet. Mange av firmaets klienter har sitt hovedsete i regionen, som også har høy aktivitet – særlig innen havbruk, fornybar energi, teknologi, fast eiendom og skatt.

-Med et forsterket team i Trondheim vil vi ikke bare styrke vår posisjon i det lokale markedet, men også dra nytte av de nye partnernes etablerte relasjoner og anerkjennelse i lokalsamfunnet. Dette vil gi oss en solid plattform for videre vekst og utvikling i regionen, sier Stephan L. Jervell, Managing Partner i Wiersholm.

Målet er å etablere et sterkt lokalt miljø som vil bli regionens juridiske knutepunkt, med spesialisert kompetanse innen alle relevante juridiske fagområder.

-Vi er dedikert til å levere høy kvalitet og kapasitet til våre klienter. Dette innebærer tett oppfølging av klienter på tvers av regioner, samt en proaktiv tilnærming til klientrelasjoner. Ved å kombinere bred juridisk ekspertise med en dyp forståelse av det regionale markedet, vil vi gjennom et nært og sømløst samarbeid på tvers av Wiersholm kunne tilby alle klienter, også i Midt-Norge, fullverdig og helhetlig spesialistkompetanse innenfor alle forretningsjuridiske markeds- og fagfelt, fortsetter Jervell.

Tar opp seks nye partnere

De seks nye partnerne som er tatt opp i firmaets partnerskap er Terje Bjørndahl, Eirik Edvardsen, Frode Henning Antonsen, Morten Brandhaug, Martin Fevaag Larsen og Bård Solem. Alle kommer fra SANDS sitt kontor i Trondheim.

-Våre nye partnere har en dyp forankret lokal kultur og identitet i Trondheim med årelange tradisjoner. I tillegg har de god kommersiell teft og et svært høyt faglig nivå, som vil bidra til å styrke og komplettere oss ytterligere som et fullservice advokatfirma. Sammen skal vi bygge videre på styrkene, og utvikle et større og mer effektivt firma, med hovedfokus på tung regional tilstedeværelse som et konkurransefortrinn, sier Inge Ekker Bartnes, partner i Wiersholm.

Inge Ekker Bartnes går inn som ny leder av Wiersholms Trondheimskontor.

-Vi opplever at den kulturen som de nye partnerne tar med seg er sammenfallende med de grunnleggende verdiene og holdningene som vi setter høyt i Wiersholm. Alle er hardtarbeidende og nyter stor faglig respekt hos sine klienter – og er ikke minst veldig hyggelige. Det er et godt utgangspunkt for å skape et sterkt og enhetlig firma. En felles kultur og verdisett er avgjørende for å lykkes med vår regionale modell, fortsetter Ekker Bartnes.

De nye partnerne starter opp sin virksomhet i Wiersholm i løpet av 2024. Innen utgangen av året har vi et mål om å ha opp mot 40 medarbeidere ved vårt kontor i Trondheim, og samtidig har vi en ambisjon om å bli den klart mest attraktive, største og mest kompetente arbeidsplassen for jurister i Midt-Norge.

Fortsetter å styrke mangfoldsarbeidet

-Det en klar svakhet at det ikke er flere kvinner som tas opp i partnerskapet. Vi mener likevel at det ikke må være til hinder for en ellers fornuftig og kommersiell beslutning, og som ansees som en klar fordel for et samlet Wiersholm. I lys av dette er det viktig at vi fortsetter å styrke mangfoldsarbeidet, sier Jervell, og legger til:

-Vi vet at det er flere gode, lokale kvinnelige advokater i regionen, som kan være gode partnerkandidater hos oss.

Wiersholm har et overordnet mål om kjønnsbalanse på alle nivåer i firmaet. Det innebærer en ambisjon om å være minimum 1/3 kvinner i partnerskapet i løpet av 2028, at minst 40 prosent av hvert kjønn er representert ved hver vurdering av forfremmelse til høyere nivå, samt å etterstrebe kjønnsbalanse i styret og ledergruppene.

Les mer om saken i media på lenkene under: