Wiersholm har nå flyttet inn i nyoppussede lokaler i ærverdige Toldboden på Brattørkaia i Trondheim.

Siden Wiersholms etablering i Trondheim høsten 2022 har firmaet midlertidig holdt kontor i Powerhouse Brattørkaia i påvente av ferdigstillelse av nye lokaler i Toldboden i Brattørkaia 13 B. Partner Inge Ekker Bartnes har fulgt byggeprosessen tett og er glad for å kunne overta nye og permanente kontorlokaler:

– Vi er veldig stolte over være på plass i det som må være et av Norges flotteste kontorbygg. Her gleder vi oss til å ta imot flere ansatte og klienter i tiden fremover, sier Bartnes.

Toldboden ble bygget for Tolletaten for over 100 år siden. Bygget har høy arkitektonisk verdi, og gårdeier Entra har oppgradert og modernisert eiendommen i tett dialog med Byantikvaren. Andre virksomheter som flytter inn i Toldboden fremover, er blant andre Telenor Software Lab og Sjømat Norge. Bygget skal også huse en egen restaurant med kafé og kantinefasiliteter.

I anledning Wiersholms innflytting var også managing partner Morten Goller til stede:

– Det er veldig hyggelig å være her og få oppleve de nye lokalene, som jeg synes er blitt utrolig fine. Det er bra for oss å være på plass i egne lokaler og viktig for vår satsing videre i Trondheimsregionen, forteller Goller.

Inge Ekker Bartnes (til venstre), Jon Martin Atkinson og Morten Goller var med på overtakelsen av nye lokaler i Brattørkaia 13 B i Trondheim.

Jon Martin Atkinson har vært partner i Wiersholm siden etableringen i Trondheim og sentral i å bygge opp Wiersholms team i byen:

– Endelig har vi fått oss et “hjem” her i Trondheim. Trivelige lokaler og perfekt beliggenhet, midt i smørøyet, sier Atkinson.

Brattørkaia er det største kommunikasjonspunktet i Midt-Norge med over seks millioner reisende i året og er ifølge Entra et av de mest betydelige byutviklingsprosjektene i Trondheim det siste tiåret. Fra Wiersholms kontorer er det kort gangavstand til buss, tog, hurtigbåt, og kun 15 minutters gangavstand til Trondheim sentrum.

Fornøyd gjeng på plass i nyoppussede Toldboden