Fra 1. januar 2024 tiltrer Stephan L. Jervell som ny managing partner i Wiersholm. Han tar over etter Morten Goller, som har ledet selskapet i seks år.

Stephan L. Jervell, er en av Norges fremste prosedyreadvokater, med særlig fokus på internasjonal voldgift. Han har lang fartstid i firmaet og har hatt mange lederroller, herunder som styreleder i Wiersholm. Nå er han klar for å ta utfordringen med å lede Wiersholm inn i fremtiden, og fortsette den positive veksten firmaet har hatt de siste årene.

–Jeg er veldig motivert for å ta på meg denne rollen. Morten har bygget en solid organisasjon og et sterkt fundament de siste årene. Det ser jeg frem til å bygge videre på, og ikke minst til å gripe mulighetene som ligger foran oss. I tillegg gleder jeg meg til å lede det dedikerte og faglige dyktige teamet vi har i Wiersholm, som streber etter kvalitet i alt vi gjør og som alltid setter klientenes interessenter først, sier Stephan L. Jervell.

Morten Goller, som har gjort betydelige bidrag til firmaet under sin periode som managing partner, har valgt å returnere til sin rolle som partner med særlig fokus på tvisteløsning innen skatterett og offentlige anskaffelser.

– Jeg er utrolig stolt av Wiersholms utvikling de siste årene. Det har vært noen innholdsrike år med mange oppturer, men også med krevende perioder som koronapandemien. Jeg er veldig glad for at Stephan tar over etter meg, og er trygg på at han vil fortsette å lede Wiersholm med samme dedikasjon og forpliktelse til kvalitet som er vårt kjennetegn. Nå ser jeg frem til å kunne konsentrere meg fullt om advokatrollen igjen, og til å legge all min energi og fokus i å bistå våre klienter.

– Vi er veldig glade for at Stephan takket ja til å ta rollen som managing partner. Stephan har gjennom mange år som en av Norges aller beste advokater vist at han kan kombinere faglig dyktighet på høyeste nivå med en dyp forståelse av våre klienters ambisjoner og hvordan de kan realiseres. Stephan ser store muligheter innenfor teknologi og kunstig intelligens og han ser viktigheten av å være attraktiv for bransjens fremste advokater. Han er en helt naturlig leder for et firma som Wiersholm, sier styreleder Harald Hellebust.

Jervell tiltrer stillingen fra 1. januar 2024