Stensvik er ekspert på komplekse kontrakter i energisektoren og tiltrer som partner i Wiersholm fra og med 16. desember 2022.

– Jeg gleder meg stort til å bli med på det jeg mener er advokatbransjens sterkeste lag. I Wiersholm ser jeg frem til å bidra med min erfaring på viktige og spennende prosjekter, særlig innen energisektoren, sammen med svært dyktige kollegaer. I tillegg har jeg inntrykk av at Wiersholm har et godt arbeidsmiljø som det blir hyggelig å bli en del av, sier Kjetil Stensvik.

Stensvik er spesialist på komplekse utbyggingsprosjekter innen olje, gass, fornybar og infrastruktur og blir sentral i Wiersholms virksomhet på disse fagfeltene. Han kommer til Wiersholm fra CMS Kluge, hvor han har vært partner siden 2018. Stensvik startet karrieren hos BAHR, før han arbeidet ni år i Equinor, den siste tiden som Head of GC Office. Han jobbet også en periode hos Regjeringsadvokaten, men vendte tilbake til Equinor for å ta ansvar for en rekke større utbyggingsprosjekter i Korea. Han har mastergrad i rettsvitenskap fra 2006.

– Kjetil har markert seg som en av de fremste i bransjen på sine fagfelt. Med Kjetil på laget får vi ytterligere styrket vår kompetanse og kapasitet på energisektoren, særlig relatert til fornybar energi i tillegg hydrogen- og olje og gassprosjekter, samt tilhørende lav-karbonprosjekter som karbonfangst, -transport og -lagring, kommenterer managing partner Morten Goller.