Arbeidslivsdagene

ALD Bergen

På denne siden har vi samlet nyttig informasjon for deg som studerer master i rettsvitenskap ved Universitetet i Bergen og som er interessert i en karriere innenfor forretningsjus.

 

Hvem er vi?

Wiersholm er det største fullservice advokatfirmaet som er samlet under samme tak. Vi dekker hele næringslivets behov for juridiske tjenester – både i offentlig og privat sektor. Wiersholm arbeider innenfor 18 bransjer og 33 fagområder – les gjerne mer om kompetansen vår her.

I tillegg til et sterkt faglig miljø har vi også en unik kultur. Vår viktigste ressurs er våre medarbeidere og det er derfor avgjørende for oss at de ansatte trives og utvikles på jobb. Dette gjelder både sosialt og faglig. Vi er opptatt av å opprettholde et godt og uformelt miljø der smilene sitter løst i en ellers hektisk hverdag. Vi har stort fokus på sosial trivsel, både på firma- og avdelingsnivå og vi prioriterer sosiale aktiviteter som fotball- og golfturnering, hytteturer, after work, avdelingstreff, firmafest, løpetrening, faggruppelunsj, ski- og fjellturer.

Wiersholm Summer School

Vi ønsker at du som student i Bergen skal få muligheten til å bli godt kjent med Wiersholm og våre ansatte. Wiersholm Summer School er en ypperlig arena for nettopp dette.

Wiersholm Summer School går over fire dager i august og er skreddersydd for deg som vurderer en karriere som forretningsadvokat. I løpet av disse dagene får du et innblikk i rollen som både transaksjonsadvokat og prosedyreadvokat, i tillegg til at du blir kjent med og kan knytte kontakt med studenter fra Tromsø, Oslo, Lillehammer, Agder og Stavanger.

Det er en innholdsrik uke hvor du blant annet får bryne deg på:

  • Forhandlingsteknikk
  • Praktisk tvisteløsning og prosedyre
  • Vitnepsykologi og vitneavhør
  • Teamarbeid og nettverksbygging

Vi lover en innholdsrik, utfordrende og ikke minst artig uke med mange nye bekjentskap.

04_arrow-rBli med på en uke utenom det vanlige!
Deltaker WSS 2021

Traineeopphold

Vil du bli bedre kjent med Wiersholm som firma og en arbeidshverdag som forretningsadvokat? Vår traineeordning gir deg muligheten til nettopp dette! Vårt mål er at du skal få innblikk i hva vi jobber med, hvordan vi jobber og hvilke interne og eksterne utviklingsmuligheter våre ansatte har.

Som trainee får du prøvd deg i rollen som advokatfullmektig over en periode på fem uker. Du får jobbe med mange ulike fagområder innenfor forretningsjusen gjennom interessante, spennende, varierte og utfordrende arbeidsoppgaver. Som trainee får du en dedikert fadder som har særskilt ansvar for å følge deg opp under oppholdet – både faglig og sosialt.

Traineetiden din skal gi deg et godt innblikk i vår verden og vårt håp er at det skal gi deg lyst til å jobbe videre med oss.

04_arrow-rVi ser frem til å motta din søknad!
Trainee 2021