I tillegg kåres vår managing partner Morten Goller nok en gang til konkurrentenes mest ettertraktede.

Vinnerne ble hedret onsdag kveld for å markere tyveårsjubileet til Finansavisen Jus. 105 norske advokatfirmaer ble i år bedt om å svare på hvem de anser som faglig sterkest i 23 kategorier. Det er ikke tillatt å stemme på noen i eget firma. Undersøkelsen avdekker dermed hvem bransjen selv anser som de fremste i sine disipliner.

– Når Wiersholm mottar flest poeng av alle firmaene totalt sett, er dette et resultat av en enestående laginnsats, sier Morten Goller. – Vi utmerker oss når det kommer faglig styrke i bredden av det forretningsjuridiske området.

Morten Goller øker i år igjen antall poeng i kategorien «Konkurrentenes mest ettertraktede», og han stikker også i år av med førsteplassen i kategorien «Offentlige anskaffelser».

– Det er utrolig hyggelig, sier Morten til Finansavisen Jus. – Jeg opplever det som en reell anerkjennelse fra mine kolleger, og det er mange svært dyktige kolleger som jeg har stor respekt for som har stemt på meg.

Jan Fougner vant i også i år for “Granskning og compliance” og  dobler nesten fjorårets poengsum i denne kategorien.

Theresa Schumacher Walberg, Simen Mejlænder, Rune Opdahl, Sondre Dyrland, Thomas G. Naalsund, Kristine Hasle Øverby, Georg Abusdal Engebretsen, Håkon Cosma Størdal, Hans Kenneth Viga-Gerhardsen, Jon Rabben og Christel Søreide trekkes frem som noen av årets advokattalenter i 2018-kåringen.