Årets resultater fra TNS SIFO Prospera viser at vi leverer på våre fagområder og styrker Wiersholm-merkevaren blant de største innkjøperne av forretningsjuridisk rådgivning.

Undersøkelsen er basert på svar fra 337 norske selskaper som årlig investerer betydelige beløp i juridiske tjenester. TNS Prospera snakker med daglige ledere og juridiske direktører for å måle deres tilfredshet med juridiske rådgivere. Wiersholm er nå på førsteplass hos de norske selskapene som bruker mer enn 7 millioner kroner i advokattjenester per år.

Wiersholm er det firmaet som anbefales sterkest blant sine klienter i kategorienWillingness to recommed” – og det er en tillitserklæring som betyr mye for oss.

Videre topper Wiersholm den nye kategorien “Forefront of digitalisation“, en utmerkelse som kan tilskrives vår omfattende innovasjonsstrategi som har resultert i lansering av flere digitale løsninger gjennom Wiersholm LINK det siste året.

Merkevaren Wiersholm og kvaliteten i advokatenes arbeid blir også trukket frem som ledende. Wiersholm rangeres i tillegg blant «topp 4» av selskapene som årlig kjøper inn tjenester for mer enn 1,5 millioner. Som det fremgår av poengsummene i undersøkelsen er det et svært jevnt blant de øverste på listen.

De gode resultatene kommer takket være meget solide leveranser på alle fagområdene våre – hver dag, i hver eneste sak.

Årets Prospera-undersøkelse ble offentliggjort 16. mai 2019.