Wiersholm LINK

Ta kontakt med

Dispute Control

Dispute Control bygger på Wiersholms gjennomprøvde tvisteløsningsmetodikk. Den setter oss i stand til å se både helheten og de små detaljene som kan være forskjellen mellom seier og tap.

04_arrow-rLes mer

Transaction Control

Wiersholm har et av Nordens fremste transaksjonsmiljøer, og har over år utviklet en velprøvd metodikk. Nå lanserer vi et innovativt, digitalt verktøy som setter dere i stand til å gjennomføre mer effektive transaksjoner.

04_arrow-rLes mer

Smart Templates

I et samarbeidsprosjekt med mål om å automatisere relevante standardkontrakter, vil klienten få tilgang til en løsning hvor kontraktene effektivt utarbeides og tilpasses fra gang til gang.

04_arrow-rLes mer

Varslingsportal

Wiersholm har utviklet en digital løsning for mottak av varsler. Løsningen  ivaretar  krav til informasjonssikkerhet og anonymitet, samtidig som den legger til rette for kryptert kommunikasjon med varsleren.

 

04_arrow-rLes mer

Lay-off toolkit

Wiersholm har utviklet en enkel digital løsning for å håndtere en permitteringsprosess. Løsningen er oppdatert etter de til enhver tid gjeldende regler og best practice.

04_arrow-rLes mer

Innovasjonssamarbeid

Teknologi er i ferd med å endre hvordan juridiske tjenester leveres, og denne utviklingen vil fortsette i høyt tempo. Vi mener den eneste riktige måten å drive innovasjon på, er i samarbeid med våre klienter.

04_arrow-rLes mer

Wiersholm Select

Er du en dyktig fagperson og ønsker å jobbe sammen med oss på utvalgte oppdrag? Advokatbransjen er i utvikling, og Wiersholm er i vekst. Vi har til tider behov for ekstra kapasitet.

04_arrow-rLes mer